inapoi la lista

Acordeon jucarie

Se incarca... (Se incarca... )

Acordeon de jucarie pentru copii cu melodii prestabilite sau la care se poate canta efectiv.

Dimensiuni cca 25x15 cm latura exterioara

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Acordeon jucarie

"Nopti albe la acordeon", cu artisti francezi si romani

"Nopti albe la acordeon", cu artisti francezi si romani

... Festivalul international de acordeon - "Nopti albe la acordeon" -, ajuns la cea de-a doua editie, se va desfasura in Capitala, in perioada 14-16 septembrie, la ArCuB . Invitatul special al festivalului este acordeonistul francez Marce Azzola, care va bucura publicul roman cu un recital in duet cu Lina Bossatti. Alaturi de acestia, pe scena festivalului vor urca artisti internationali consacrati ai genului, intre care Pascal Contet, Duet „Paris-Moscu” Domi... citeste mai departe »

Festival international de acordeon la ArCuB

Festival international de acordeon la ArCuB

... Acordeon Armony Music, alaturi de Institutul Cultural Francez , organizeaza, in perioada 14 - 16 septembrie, la sala ArCuB, a doua editie a Festivalului international " Nopti Albe de Acordeon ". Scopul organizarii acestui eveniment este de a demonstra publicului ca acordeonul este unul dintre cele mai complexe instrumente, cu care se pot interpreta cele mai diverse genuri muzicale , de la jazz la muzica clasica , inclusiv folclor. Fondatorul festivalului, acordeonistul roman Emy... citeste mai departe »

Recomandare de weekend: Nopti albe de acordeon

Recomandare de weekend: Nopti albe de acordeon

... In perioada 2-4 octombrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, are loc Festivalul International Nopti Albe de Acordeon . Editia din acest an este dedicata in exclusivitate femeilor care au ales acest intrument pentru a se exprima artistic. Astfel, pe scena Festivalului International nopti albe de acordeon vor urca artiste acordeoniste care s-au remarcat pe scenele din lumea intreaga. Artistele vor sustine concerte si spectacole care vor aduce in prim plan acordeonul.Daca iti faci... citeste mai departe »