inapoi la lista

Aparat de masura pH sol 4 in 1, Conrad

Se incarca... (Se incarca... )

Unele plante se dezvolta mai bine in pamant usor acid, altele in pamant mai alcalin. Cu dispozitivul de masurare a pH-ului solului puteti verifica de exemplu, daca pamantul din gradina este adecvat pentru anumite plante. Cu ajutorul acestui dispozitiv de masurare veti putea verifica umiditatea solului, valoarea pH-ului, temperatura si intensitatea razelor solare.

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Aparat de masura pH sol 4 in 1, Conrad

4 tipuri de sol si la ce foloseste fiecare

4 tipuri de sol si la ce foloseste fiecare

... Este putin probabil sa nu ai probleme cu plantele din gradina daca nu ai conditiile optime dezvoltarii plantelor . Una dintre cele mai des intalnite greseli in gradinarit este necunoasterea solului si presupunerea ca orice tip de sol este bun pentru plante. Afla acum care sunt tipurile principale de sol, cum sa le deosebesti si la ce foloseste fiecare in parte.Inainte sa alegi solul pentru gradina ta, trebuie sa inveti sa identifici si clasifici principalele tipuri de sol... citeste mai departe »

Testeaza pH-ul solului din gradina

Testeaza pH-ul solului din gradina

... PH-ul solului din este un element de care depinde capacitatea plantelor tale de a absorbi substantele nutritive din sol. Afla cum poti testa cu usurinta pH-ul solului din gradina .Masurarea pH-ului solului te ajuta sa afli daca pamantul din gradina ta este acid sau alcalin. Astfel, vei putea lua masurile necesare pentru a imbunatati solul dupa preferintele plantelor tale.pH-ul neutru are o valoare numerica de 7. Un pH mai mic de aceasta valoare indica faptul ca solul din gradina... citeste mai departe »

Cum modifici pH-ul solului

Cum modifici pH-ul solului

... Valoarea pH-ului solului din gradina influenteaza in mod direct dezvoltarea plantelor tale. O aciditate prea mare sau, dimpotriva, un sol prea alcalin poate avea efecte nefaste asupra legumelor, fructelor si florilor tale. Intrucat acestea prefera, adesea, tipuri diferite de pamant, descopera cum poti modifica pH-ul solului pentru a se plia pe nevoile plantelor tale!Substantele nutritive necesareEste un fapt binecunoscut acela ca plantele se dezvolta armonios in cele mai diferite tipuri... citeste mai departe »