inapoi la lista

Chei universale Snap'n Grip

Se incarca... (Se incarca... )

Nu mai este nevoie sa cumparati si sa transportati chei grele de diferite tipuri: Snap'n Grip® este un set de 2 chei universale extrem de versatile, cu tehnologie de autoblocare care se ajusteaza in mod automat la dimensiunea si forma surubului sau a piulitei, cu cap rotund sau hexagonal, chiar si tubular! Aceste chei sunt solutia perfecta pentru problemele cu robinete, supape, conducte, tevi, radiatoare, boilere, roti, etc! Din metal, cauciuc si material rezistent. Dim. cheie mare (L x H x P) 6 x 28 x 1,5 cm, dim. cheie mica (L x H x P) 4 x 21 x 1 cm.

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Articole si sfaturi pentru produsul Chei universale Snap'n Grip

5 idei simple de decorat casa fara sa cheltui bani

5 idei simple de decorat casa fara sa cheltui bani

... la un loc obiectele mici, pe care le tii insirate, de obicei, peste tot, de tipul chei, telecomanda, maruntis, telefoane mobile etc si pune-le intr-un singur loc, pe o tava. Aceasta poate sta pe masuta de cafea sau undeva la indemana, astfel incat sa se afle in apropierea locului in care petreci cel mai mult timp.2 Inrameaza desenele copiilorAduna desenele copiilor si fotografii vechi de familie, inrameaza-le si agata-le pe perete, la vedere. Vor da un aer aparte si mai multa personalitate camerei... citeste mai departe »

Cheia desfacator de bere

Cheia desfacator de bere

... Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat agatate pe inelul de la chei si acesta este unul dintre ele... Admitem asa printre dinti ca ar trebui sa mai ai si niste chei pe acolo pe undeva. Scapa de facturile oribile trimise de dentist pentru incercarile tale esuate de a deschide capacele sticlelor cu dintii. Conceput si fabricat in Marea Britanie, este cel mai recent dispozitiv de eliberare a berii din sticla.Se va aranja discret printre celelalte chei ale tale (care... citeste mai departe »