inapoi la lista

Cric cremaliera SJ10

Se incarca... (Se incarca... )


Cric cremaliera SJ10

Cricul cu cremaliera de otel poate fi folosit atat verticala, cat si pe orizontala, pentru mai multe tipuri de lucrari care necesita ridicarea obiectelor grele din industrie, constructii civile, constructii cai ferate cat si reparatii in santiere navale si garaje, etc.

Are aplicatii universale ca unealta portabila pentru reparatii, montaj si alte lucrari. Cricul este actionat din manivela, punand în miscare în interiorul lui frana de pornire si cremaliera. Marimea carcasei difera in functie de capacitatea de ridicare a cricului.

Cricurile sunt testate cu o suprasarcina de 25%

Cric cremaliera SJ10caracteristici tehnice

Realizat din otel forjat cu o tractiune inalta;

Suportul este extra-intarit;

Manivela de siguranta cu manerul indoit;

Doua clichete de siguranta pentru o coborare controlata.

Model SJ 10

Capacitate 10 tone

Cursa 390 mm

Forta de operare 580 N

Greutate 46 kg

Aici gasiti detalii despre Cric cremaliera SJ10, cric cremaliera, cric orizontal, cric vertical, cric SJ, cric 10 tone, cric 10000 kg, cric cremaliera 10 tone,

Daca sunati azi puteti obtine toate informatiile legate de ofertele zilei

Daca obtineti o oferta de pret mai buna ca a noastra comunicati-ne si va vom face o oferta si mai buna

Oferim vanzarea cu plata in rate,credite prin Garanti Bank

Va punem la dispozitie posibilitatea finantarii produselor pe care doriti sa le achizitionati

Oferim cele mai bune preturi! Daca primiti o oferta pentru un produs din oferta noastra la un pret mai mic decat cel ofertat de noi anuntati-ne pe e-mail, fax sau telefonic pentru a va face o contraoferta.

Daca nu gasiti produsul care va intereseaza la noi pe site scrieti-ne un email sau contactati-ne telefonic si va ajutam sa gasiti ceea ce cautati


mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Cric cremaliera SJ10

Cum sa schimbi roata la masina

Cum sa schimbi roata la masina

... intr-o parcare aflata pe un loc drept. 2. Asigura-te ca motorul masinii este oprit, ca frana de mana este trasa si ca masina se afla intr-o treapta de viteza. 3. Monteaza triunghiul reflectorizant si imbraca vesta reflectorizanta. 4. Scoate din portbagaj kitul de schimbare a rotii (cric, roata de rezerva, cheie/coarba pentru desurubat prezoanele si cheie prezon antifurt daca este cazul). 5. Slabeste prezoanele cu ajutorul cheii/coarbei. 6. Monteaza cricul in zona... citeste mai departe »

BMW semnalizeaza trecerea spre coupé

BMW semnalizeaza trecerea spre coupé

... cu 40% mai bun fata de una automata conventionala.Pentru a completa setarile sportive ale suspensiei si ale sasiului, Seria 3 Coup dispune standard de servodi-rectie cu pinion si cremaliera, optional oferindu-se Active Steering. Siguranta pasiva include sase airbaguri in dotarea standard si centuri pretensionate cu limitatoare de forta, activate in functie de duritatea coliziunii. Tot standard, sint oferite run-flat, capabile sa ruleze inca 250 de kilometri de la pierderea presiunii.... citeste mai departe »

Spitale la nivelul UE, abia peste cinci ani

Spitale la nivelul UE, abia peste cinci ani

... n acest moment, n Romania, niciun spital de stat nu ndeplinete n totalitate standardele europene n materie. Nici mcar unitile spitaliceti de urgen. Ministrul sntii, Eugen Nicolescu, d asigurri c, peste cinci ani, ne vom alinia i noi la cerinele Uniunii Europene. Adic, bolnavii care se vor duce la spital pentru a fi tratai vor beneficia de un regim normal de ngrijire. Cldiri vechi, aparate radiologice uzate fizic i moral, saloane cu paturi cu cric i mobilier demn de muzeu. Igrasie , gandaci... citeste mai departe »