Rezultatele cautarii pentru "Dulap bijuterii"

 • Dulap bijuterii cu sertar si oglinda

  Dulap bijuterii cu sertar si oglinda

  Dulap alb din lemn cu oglinda in partea din fata si suporturi pentru bijuterii in interior si sertar in partea de jos. Este util si foarte estetic, ideal pentru orice dormitor.

 • Dulap cu oglinda pentru suport bijuterii

  Dulap cu oglinda pentru suport bijuterii

  Dulap cu dubla functionalitate, oglinda care da o nota moderna locuintei si compartimentele spatioase special create pentru organizarea bijuteriilor.

 • Dulap cu oglinda pentru organizare bijuterii

  Dulap cu oglinda pentru organizare bijuterii

  Organizatorul de bijuterii este din lemn maro, cu 2 spatii de depozitat bijuterii, acoperite de o oglinda inalta. Dulapul de bijuterii este multifunctional, un obiect de decor inedit, foarte util pentru aranjarea podoabelor.

 • Dulap din lemn pentru bijuterii cu oglinda 37x145cm DRESSING STAND

  Dulap din lemn pentru bijuterii cu oglinda 37x145cm DRESSING STAND

  Daca sunteti in cautarea unei piese de mobilier care sa va ofere o modalitate rapida, usoara si eficienta de a va organiza hainele, sau accesoriile, dulapul cu oglinda Dressing Stand are toate aceste facilitati, precum si avantajul de a fi mereu la indemana. Confectionat din lemn si prezentand o oglinda pe intreaga sa suprafata, dulapul este o metoda de a adauga stil si un plus de functionalitate holului sau dormitorului dumneavoastra. Dimensiunile reduse, de 37x145 cm, il recomanda si drept piesa usor de asezat intr-un dressing. Finisajul lemnului, liniile drepte si culoarea inchisa contribuie la crearea unei atmosfere moderne si rafinate in orice decor. Din punct de vedere functional, in spatele oglinzii se afla un dulap proiectat pentru a aseza in el diverse tipuri de obiecte, articole de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii si altele. Cabinetul se inchide cu cheie pentru mai multa siguranta. Puteti ajusta oglinda, aceasta balansandu-se si putand fi fixata in orice unghi. Modelul alb este finisat cu lac, cele colorate imbracate in autocolant de calitate.Dimensiune oglinda: 28x118xm Se livreaza demontat, stil IKEA. La acest produs peste taxa de livrare adaugam 1% din valoarea produsului pentru asigurare. Nu livram doar cu, curierat rapid!

 • Dulap Din Lemn Pentru Bijuterii Cu Oglinda 10 x 37x 127-Elsie

  Dulap Din Lemn Pentru Bijuterii Cu Oglinda 10 x 37x 127-Elsie

  Daca sunteti in cautarea unei piese de mobilier care sa va ofere o modalitate rapida, usoara si eficienta de a va organiza hainele, sau accesoriile, dulapul cu oglinda Elsie, are toate aceste facilitati, precum si avantajul de a fi mereu la indemana. Confectionat din lemn si prezentand o oglinda pe intreaga sa suprafata, dulapul este o metoda de a adauga stil si un plus de functionalitate holului sau dormitorului dumneavoastra. Dimensiunile reduse, de 10x 37x 127 cm, il recomanda si drept piesa usor de asezat intr-un dressing. Finisajul lemnului, liniile drepte si culoarea inchisa contribuie la crearea unei atmosfere moderne si rafinate in orice decor. Din punct de vedere functional, in spatele oglinzii se afla un dulap proiectat pentru a aseza in el diverse tipuri de obiecte, articole de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii si altele. Cabinetul se inchide cu cheie pentru mai multa siguranta. Puteti ajusta oglinda, aceasta balansandu-se si putand fi fixata in orice unghi. Modelul alb este finisat cu lac, cele colorate imbracate in autocolant de calitate.Dimensiune oglinda: 32,5 x119cm Se livreaza demontat, stil IKEA. La acest produs peste taxa de livrare adaugam 1% din valoarea produsului pentru asigurare. Nu livram doar cu, curierat rapid!