Rezultatele cautarii pentru "Electrocasnice"

 • Suport ajustabil cu roti pentru electrocasnice

  Suport ajustabil cu roti pentru electrocasnice

  Suport cu roti pentru electrocasnice Suport ajustabil, prevazut cu roti, special fabricat pentru electrocasnicele din casa dumneavoastra. Inalta cu 10 cm de la pamant orice obiect electrocasnic

 • Pachet electrocasnice PYRAMIS ELEGANCE

  Pachet electrocasnice PYRAMIS ELEGANCE

  Pachet promotional electrocasnice PYRAMIS MEGA PROMOTIE PYRAMISPlatiti NUMAI 2.499 lei (tva inclus) pentru pachetul format din :- cuptor electric 60IN 6082 / sticla neagra si inox ;- plita gaz inox 457 ;- hota SQUARE CHIMNEY 60 cm ;- chiuveta KIBA SMOOTH ;- baterie ACCEL CHROME ;Utilarea completa a bucatariei cu NUMAI 2.499 lei !

 • Tija Electro

  Tija Electro

  -Aluminiu anodizat. Design superb. Dinamica vizuala. Marime: Mica /MedieCuloare: Rosu /Galbem /Albastru

 • Electrosoc K98

  Electrosoc K98

  Aparat electrosoc K98 Electrosocul KL98 are atat un design deosebit, lucios, cat si o functionalitate extinsa: un electrosoc puternic, si o lanterna utila. Acest instrument de autoaparare a

 • Star Wars - Masca Electronica

  Star Wars - Masca Electronica

  Caracteristici:Transforma-te in eroul tau preferat din Star Wars cu aceasta masca.Ideale pentru jocurile de rol.Mastile redau sunete si fraze celebre ale personajelor dCaracteristici:Transforma-te in eroul tau preferat din Star Wars cu aceasta masca.Ideale pentru jocurile de rol.Mastile redau sunete si fraze celebre ale personajelor din Star Wars.Material: plastic de calitate inalta.Necesita 1 baterie tip AA, neinclusa.Dimensiuni: 27 x 23 x 14 cm.Varsta recomandata: 5 ani +.

 • Creion Electro - Fete/Baieti

  Creion Electro - Fete/Baieti

  Creion Electro - Fete/Baieti - joc educativ marca JumboGasiti raspunsul corect cu ajutorul creionului electric. Daca raspunsul este corect, veti auzi muzica, iar creionul va lumina.Joc recomandat copiilor mai mari de 3 ani. Creion Electro - Fete/Baieti - joc educativ marca JumboGasiti raspunsul corect cu ajutorul creionului electric. Daca raspunsul este corect, veti auzi muzica, iar creionul va lumina.Joc recomandat copiilor mai mari de 3 ani.

 • Creion Electro - Vara/Animale

  Creion Electro - Vara/Animale

  Creion Electro - Vara/Animale - joc educativ marca JumboGasiti raspunsul corect cu ajutorul creionului electric. Daca raspunsul este corect, veti auzi muzica, iar creionul va lumina.Joc recomandat copiilor mai mari de 3 ani. Creion Electro - Vara/Animale - joc educativ marca JumboGasiti raspunsul corect cu ajutorul creionului electric. Daca raspunsul este corect, veti auzi muzica, iar creionul va lumina.Joc recomandat copiilor mai mari de 3 ani.

 • EDU-PAD - TABLETA ELECTRONICA

  EDU-PAD - TABLETA ELECTRONICA

  I PAD ELECTRONIC - EDU-PADEDU-PAD - TABLETA ELECTRONICA Ofera copilului tau tableta electronica educativa EDU-PAD. Tableta electronica EDU-PAD este unul dintre cele mai bine vandute produse din categoria jucarii educative. Interactivitatea EDU-PAD fa I PAD ELECTRONIC - EDU-PADEDU-PAD - TABLETA ELECTRONICA Ofera copilului tau tableta electronica educativa EDU-PAD. Tableta electronica EDU-PAD este unul dintre cele mai bine vandute produse din categoria jucarii educative. Interactivitatea EDU-PAD face ca micutul tau sa invete si sa asimileze informatii intr-un mod distractiv.. Tableta electronica beneficiaza de 2 chestionare cu 500 de intrebari, calendar si ceas reale. Micutul tau copil poate invata o multime de cuvinte atat in limba romana cat si in limba engleza. EDU-PAD aduce la indemana copilului 6 activitati educationale interactive: 1. Calendar 2. Alfabet 3. Culori si forme 4. Ferma animalelor 5. Instrumente muzicale 6. CifreTableta functioneaza cu 3 baterii tip AAA

 • Clopotel electronic

  Clopotel electronic

  Clopotelul electronic te ajuta sa atragi atentia copilului, fara a striga la el. Cum? Este foarte simplu: selectezi un sunet din setare, inclini clopotelul si poti auzi unul dintre cele sapte sunete distractive. Clopotelul este ideal pentru jocuri si Clopotelul electronic te ajuta sa atragi atentia copilului, fara a striga la el. Cum? Este foarte simplu: selectezi un sunet din setare, inclini clopotelul si poti auzi unul dintre cele sapte sunete distractive. Clopotelul este ideal pentru jocuri si pentru a incuraja ordinea din sala de clasa si comportamentul adecvat. Varsta recomandata: 3 - 12 ani.

 • Gel pentru electrozi Laica AC03

  Gel pentru electrozi Laica AC03

  Caracteristici Gel pentru electrozi Laica AC03: Gel pentru electrozii aparatelor de masaj.Gelul asigura conductivitatea aparatelor utilizate in electrostimulare. Este compatibil cu toCaracteristici Gel pentru electrozi Laica AC03: Gel pentru electrozii aparatelor de masaj.Gelul asigura conductivitatea aparatelor utilizate in electrostimulare. Este compatibil cu toate tipurile de electrozi si are rolul de a spori eficacitatea stimularii.Aplicati gelul pentru contact pe suprafata care urmeaza a fi tratata. Intindeti usor pe piele.Nu trebuie sa masati pentru ca gelul sa intre in piele.Gelul este apos, transparent, nu pateaza hainele, este usor de curatat si indepartat de pe piele cu un servetel uscat.Nu este iritant si nu sensibilizeaza pielea.Gelul pentru electrozi Laica AC03 se poate utiliza si pe padurile care si-au pierdut aderenta in urma uzurii.Continut: 2 flacoane de gel pentru electrozi (2 x 260 ml).Produs fabricat in Italia.