inapoi la lista

Elemente de fixare-Clema pentru fixare capat panou, pentru Sisteme FOTOVOLTAICE

Se incarca... (Se incarca... )

Necesare pentru fixarea panourilor si canalelor fotovoltaice. Material: Aluminiu ; Inaltime: 50 mm;

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Elemente de fixare-Clema pentru fixare capat panou, pentru Sisteme FOTOVOLTAICE

Panourile solare fotovoltaice

Panourile solare fotovoltaice

... , pentru incalzirea apei (boiler) etc.La fel ca si in cazul panourilor solare pentru incalzire a apei, cele fotovoltaice sunt conditionate de climatul si de zona in care este asezata casa. Orientarea cladirii, media de temperatura, anotimpul si climatul zonei sunt factori decisivi ai randamentului unui panou solar.Pentru a determina potentialul casei tale in acest sens, apeleaza la un specialist pentru realizarea unei evaluari amanuntite si pentru estimarea valorilor inregistrate in zona in care locuiesti... citeste mai departe »

Sisteme inteligente de prindere si fixare fara cuie

Sisteme inteligente de prindere si fixare fara cuie

... neaparat cea mai buna solutie. Poti incerca, in schimb, benzile de montaj. Ele sunt benzi adezive, realizate dupa tehnologii moderne, care permit un montaj mai usor.Benzile de montaj pot fi folosite pe suprafetele netede, dar si pe suprafete neregulate. Cu un astfel de produs poti sa-ti prinzi o oglinda pe perete.  4 Prindere cu Ventuze Daca nu vrei sa gauresti faianta din baie, poti folosi piese care au un alt sistem de prindere. De exemplu, gasesti etajere cu ventuze, unde poti sa pui... citeste mai departe »

Panouri solare in ferestre

Panouri solare in ferestre

... Compania australiana Dyesol a creat un panou solar folosind o tehnologie diferita de ea de pana acum: tehnologia de celule solare cu coloranti . Aceasta este o forma artificiala de fotosinteza in locul clorofilei existand un electrolit un strat de titania (un pigment folosit in vopselele albe si in pasta de dinti) si un colorant pe baza de ruteniu facute sandwich intre doua straturi de sticla. Lumina absorbita de colorant excita electronii care sunt absorbiti de titania producand... citeste mai departe »