inapoi la lista

FIERASTRAU CU LANT 1600W GK1635T,MANER TENSIONARE LANT BLACK&DECKER

Se incarca... (Se incarca... )

FIERASTRAU CU LANT 1600W GK1635T,MANER TENSIONARE LANT BLACK&DECKER

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul FIERASTRAU CU LANT 1600W GK1635T,MANER TENSIONARE LANT BLACK&DECKER

Fierastraiele, unelte utile pentru casa

Fierastraiele, unelte utile pentru casa

... , fierastraie pentru tamplarie, fierastraie pentru macelarie, fierastraie cu banda etc. Un fierastrau manual, de exemplu, este util pentru proiectele mici, care se pot face rapid si usor. Fierastraiele manuale trebuie sa fie fabricate dintr-un material calitativ, astfel incat sa fie suficient de robuste pentru a face fata taierii pomilor.Pentru munca legata de exploatarea lemnului este folositor un fierastrau electric cu lant (drujba). Cu o astfel de unealta se pot taia busteni, se taie sau se mentin in forma copacii... citeste mai departe »

Cel mai lung lant de prezervative

Cel mai lung lant de prezervative

... Campania de lupta anti-SIDA a capatat astazi noi fatete. Initiatorii programului " Fac ce vreau , dar stiu ce fac" si-au propus sa stabileasca un nou record mondial pentru cel Mai lung lant de prezervative din lume . Evenimentul a avut loc la ora 12.00, pe Bulevardul Unirii din Capitala. Celebritati, reprezentanti ai organizatiilor active din domeniul anti-SIDA, precum si sute de bucuresteni au legat intre ele 30.000 de prezervative, pentru a realiza un lant de peste 3 km... citeste mai departe »

Ciocnire in lant pe DN1

Ciocnire in lant pe DN1

... Accident in lant astazi dimineata pe DN1 . Conform primelor informatii oferite de Politia Rutiera se pare ca zece masini s-au tamponat pe sensul de mers Brasov - Ploiesti, din cauza vizibilitatii reduse in conditiile de ceata , iar alte cinci pe cealalta banda, in dreptul kilometrului 67. Un autoturism a franat, iar celelalte masini, neobservand, s-au lovit in lant.Nici acum traficul nu a fost eliberat insa la fata locului exista trei echipaje de Politie care incearca sa readuca la normal... citeste mai departe »