inapoi la lista

Foarfeca tuns Tondeo

Se incarca... (Se incarca... )

Foarfeca tuns Tondeo cu lame zimtate 6.5

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Foarfeca tuns Tondeo

Cum sa alegi foarfeca de tuns gardul viu potrivita pentru tine

Cum sa alegi foarfeca de tuns gardul viu potrivita pentru tine

... Foarfecii de gradina si de tuns gardul viu sunt unelte de gradinarit esentiale pentru intretinerea si toaletarea spatiului verde din jurul casei. Clasica foarfeca manuala a fost surclasata, in timp, de modele mult mai evoluate si imbunatatite, astfel incat sa fie usor de folosit chiar si de cei mai nepriceputi gradinari in devenire! Ai grija de arbustii si gardul viu din jurul casei tale cu cea mai la indemana si practica foarfeca, potrivita pentru tine si "nevoile" gradinii tale... citeste mai departe »

Cum sa tunzi blana cainelui acasa

Cum sa tunzi blana cainelui acasa

... cainelui nu este atat de greu pe cat pare. Pentru a nu intampina dificultati dar si pentru a-i oferi cainelui o tunsoare profesionala, se impune cunoasterea catorva notiuni generale. Instrumente necesare: Foarfeca – este adesea folosita pentru a retusa tunsoarea sau tunsorile anterioare, pentru a indeparta parul incalcit, dar si pentru a tunde parul din zona fetei, din urechi de pe picioare si coada. Poti folosi o foarfeca cu varfurile rotunjite pentru a preveni eventualele accidente... citeste mai departe »

Cum alegi foarfeca de tuns gardul viu

Cum alegi foarfeca de tuns gardul viu

... Odata cu venirea primaverii, te poti ocupa de toaleta gardului viu din gradina. Pentru a-i da forma dorita, ai nevoie de o masina de taiat gardul viu. Acest aparat asigura intretinerea gardului viu din gradina, atat pentru cele de joasa inaltime, cat si pentru gardurile vii de la nivelul pieptului. Foarfeca de tuns gardul viu poate fi utilizata si pentru a da tufelor diverse forme.Exista mai multe tipuri de aparate pentru toaletarea gardului viu din gradina. Iata in continuare cateva criterii... citeste mai departe »