inapoi la lista

Incubator electric clocitoare 60 oua cleo 5, intoarcere, termostat

Se incarca... (Se incarca... )


Incubatorul electric cu termostat si dispozitiv de intoarcere a oualelor CLEO 5 se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice.
 
Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa fabricata din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare. Cand temperatura exterioara este scazuta se poate folosi o husa de protectie ce izoleaza carcasa, micsorand pierderile de caldura, incalzirea fiind asigurata de o rezistenta electrica. Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice, controlul temperaturii fiind asigurat de un circuit electronic. Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel excesul de CO2 si alte noxe rezultate in timpul incubarii.
Umiditatea este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) A si B din semicarcasa inferioara a incubatorului.
 
Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane).
In restul perioadei umiditatea trebuie sa fie normala pentru a favoriza eliminarea noxelor.
Rotirea oualelor la 180° se face manual cu ajutorul dispozitivului de rotire cu care este prevazut incubatorul (se recomanda rotirea de 2 ori pe zi).
 
 
Specificatii:

capacitate 41 de oua (cu dispozitivul de intoarcere montat) sau 60 de oua (fara dispozitivul de intoarcere montat)


temperatura de incubare ~ 38° C ± 1° C
consum energie electrica ~ max. 1,4 kWh/24 ore, la temperatura mediului de + 20° C
Tensiune de alimentare: 230 V ~ 50 Hz

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Incubator electric clocitoare 60 oua cleo 5, intoarcere, termostat

Flora, minunea faunei

Flora, minunea faunei

... , dar nu si la femelele de dragon Komodo. Restul de oua au fost plasate intr-un incubator , iar veterinarii spera ca puii sa iasa din gaoace chiar de Craciun .... citeste mai departe »

Sisteme aditionale de incalzire: caloriferul electric

Sisteme aditionale de incalzire: caloriferul electric

... Intrerupatoare. Caloriferul electric poate fi dotat cu intrerupatoare luminoase. De asemenea, are un termostat ajustabil care mentine automat temperatura dorita, precum si un termostat de siguranta.Incalzire rapida. La un calorifer cu ulei poti avea functia de Instant Heat System. Aceasta este o functie speciala care permite incalzirea ultrarapida.Protectie de supraincalzire . Exista calorifere care dispun si de protectie la supraincalzire (siguranta termica contra supraincalzirii).Anti-inghet. O alta functie de care poti... citeste mai departe »

Boilere electrice - cum sa faci alegerea potrivita

Boilere electrice - cum sa faci alegerea potrivita

... , in care este stocata apa incalzita, provenind din instalatia de apa rece a locuintei.Boilerul electric beneficiaza de o captuseala izolanta, care protejeaza aparatul in timpul iernii. In comert exista, totodata, aparate presurizate, cu o supapa de siguranta, respectiv, nepresurizate.Cum functioneaza un boiler electric?Un boiler electric incalzeste si mentine apa la o temperatura anume, apeland la un element de incalzire si un termostat, totul in conditiile unui consum redus de energie electrica.Principiul... citeste mai departe »