inapoi la lista

Invatam sa scriem corect!

Se incarca... (Se incarca... )

Dragi copii,Nu există însuşire mai de preţ pentru un şcolar decât a se exprima şi a scrie corect în limba maternă.De aceea, ne-am gândit

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Articole si sfaturi pentru produsul Invatam sa scriem corect!

Gimnastica respiratorie: invata sa respiri corect!

Gimnastica respiratorie: invata sa respiri corect!

... Modul in care respiri are un rol deosebit in mentinerea sanatatii. Aparent banala, aceasta functie naturala cu care ne nastem difuzeaza energie vitala la nivelul intregului organism. Sa neglijezi aceste gest vital, inseamna sa-ti pui in pericol sanatatea mentala si fizica. Chiar si modul in care respiri se poate reinvata. In momentul in care venim pe lume, respiratia este primul gest reflex si ultimul in momentul in care o parasim. De mici invatam sa mancam, sa scriem, sa citim, insa... citeste mai departe »

Noi norme de scriere corecta in limba romana

Noi norme de scriere corecta in limba romana

... cu cratima, se scriu acum legat. Insusirea formelor corecte devine cu atat mai grea cu cat noile reguli impuse de lingvistii Academiei Romane nu au fost popularizate. Potrivit noilor reguli, in anumite contexte este corect sa scriem legat: niciun si nicio , niciunul si niciuna, odata ce, odata cu sau dintr-odata.Substantivul mass-media admite mai nou articularea la singular si are si forma de genitiv-dativ: o media, mediei.Si tot potrivit noii editii a dictionarului, in loc de foarfece, este corect... citeste mai departe »

Leguma preferata cu condimentul potrivit. Invata sa asezonezi corect legumele!

Leguma preferata cu condimentul potrivit. Invata sa asezonezi corect legumele!

... potrivite pentru ele! Asadar, daca pana acum aveai tendinta de a folosi aproximativ aceleasi mirodenii pentru orice preparat cu legume, noi te invatam sa le asortezi si potrivesti corespunzator, astfel incat sa descoperi arome noi si gusturi secrete ale acestora... citeste mai departe »