inapoi la lista

Masina de frezat Stern BJ710

Se incarca... (Se incarca... )

Masina de frezat Stern BJ710? Aceasta masina poate fi folosita pentru realizarea canalelor de imbinare in lemn masiv, tego, PAL, PFL, plexiglas si marmura artificiala. Unealta electrica si accesoriile

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Masina de frezat Stern BJ710

Beck LM 800, o supersportiva elvetiana

Beck LM 800, o supersportiva elvetiana

... De ieri si-a deschis portile Salonul auto de lux de la Viena. Daca vrei sa vezi masini superexclusiviste pe care nu le intalnesti prea des pe strada, atunci Viena este destinatia ideala in acest moment al anului. De aceasta ocazie au profitat elvetienii de la Beck Engineering, un mic atelier specializat pe constructia de masini sportive de lux, cu preturi pe masura. Masina pe care au aratat-o pentru prima oara publicului vienez si lumii intregi se numeste Beck LM 800 si arata... citeste mai departe »

Catelus electronic cu sistem de operare Linux

Catelus electronic cu sistem de operare Linux

... Compania japoneza Axi, impreuna cu conationalii de la Kondo, a creat un robotel sub forma de catelus , numit BJ. Acesta va fi mult mai popular decat celebrul Aibo al celor de la Sony si va fi folosit pentru cercetare si concursuri cu roboti. BJ este prevazut cu un sistem de operare Linux , un procesor ARM11 de 533 de MHz, 64 de MB RAM, un senzor CMOS de 350 de mii de pixeli si altul pe infrarosu , cu ajutorul caruia detecteaza distantele. Robotelul a fost dotat de cei de la Kondo... citeste mai departe »

Omul de radio american Howard Stern a primit un bonus în acţiuni, de aproape 83 milioane de dolari

Omul de radio american Howard Stern a primit un bonus în acţiuni, de aproape 83 milioane de dolari

... Postul de radio prin satelit Sirius i-a pltit omului de radio Howard Stern un bonus n valoare de 83 milioane de dolari pentru c datorit lui numrul de abonai stabilit prin contractul semnat n 2004 a fost depit. Actul deja a lsat cateva guri cscate prin pachetul de compensaii pe care l-a primit Stern, n valoare de 500 milioane de dolari pentru cinci ani. Stern a devenit ntr-un an de zile una dintre cele mai populare personaliti de radio, transmite Reuters. Sirius abia aduna 600.000 de abonai... citeste mai departe »