inapoi la lista

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/D 55105

Se incarca... (Se incarca... )
Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/D 55105
mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/D 55105

Whirlpool lanseaza o masina de spalat cu aburi

Whirlpool lanseaza o masina de spalat cu aburi

... 2008 la Copenhaga. Gama contine cuptoare cu microunde, masini de spalat rufe si masini de spalat vase.Puterea aburului, pe care noua masina de spalat Whirlpool o foloseste, permite detergentilor sa actioneze in profunzime si reuseste sa inlature petele si mirosul neplacut.Aburii scot eficient urmele de cosmetice, ciocolata, uleiuri, unt, inghetata si deodorant, plus ca sunt in stare sa distruga bacteriile printr-o sterilizare la 100 de grade, de numai câteva secunde.Acest lucru este realizat de functia... citeste mai departe »

Cum alegi un uscator de rufe

Cum alegi un uscator de rufe

... Uscatorul de rufe este un aparat care te ajuta sa te bucuri de hainele tale curate si uscate intr-un timp scurt. Daca vrei sa renunti la sarmele inestetice din curte sau de pe balcon, la drumurile in uscatoria din beci, un astfel de aparat este solutia cea mai buna. Tipuri de uscatoare de rufeUscatoarele de rufe pot fi achizitionate in varianta combo sau simpla. In prima varianta, aparatul este atat masina de spalat , cat si de uscat. In cea de-a doua varianta, aparatul are ca unica... citeste mai departe »

Tu stii cum se curata corect masina de spalat?

Tu stii cum se curata corect masina de spalat?

... Si masina de spalat trebuie curatata din cand in cand. Asta daca nu vrei ca, dupa un timp, sa vezi pe haine pete de rugina, de mucegai sau depuneri de calcar. Iata cum trebuie sa cureti masina de spalat rufe.Pentru a curata masina de spalat rufe ai nevoie de otet si inalbitor de rufe. Acestea nu se vor folosi impreuna, ci separat.Incepe prin a amesteca o cana de inalbitor cu o cana de apa calda. Inmoaie o carpa in solutia obtinuta si curtata partile accesibile ale masinii de spalat, inclusiv... citeste mai departe »