inapoi la lista

Mop cu Aburi X5 - 5 in 1

Se incarca... (Se incarca... )

MOP-ul X5  este conceput nu numai pentru a curata bine suprafetele, cum ar fi marmura, ceramica, piatra, linoleum, parchet, dar veti obtine la final o casa intreaga curata din punct de vedere al microbilor. MOP-ul X5  dezodorizeaza, igienizeaza si creste puterea de curatare prin transformarea apei in abur. Se foloseste, de asemenea, o carpa cu microfibre pentru a spori capacitatea de absorbtie. Atunci cand se realizeaza un contact cu suprafete precum podeaua, mizeria si murdaria pot fi eliminate in cateva secunde.  Deoarece  Mop-ul X5  foloseste puterea activa a aburului fara a utiliza detergenti si sapun, este un produs ecologic.  Folositi M opul cu aburi  X5  pentru:  1) Curatarea pardoselii; 2) Curatarea mochetei, covorului; 3) Aparat cu aburi usor de manevrat; 4) Curatarea geamurilor; 5) Indreptarea cutelor de pe haine. Pachetul contine:   1 x mop cu aburi  X5 1 x dispozitiv otel inoxidabil de curatare a calcarului 1 x glisor 1 x duza 1 x...

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Mop cu Aburi X5 - 5 in 1

Ce cadouri-surpriza a pregatit Heinner pentru casa ta!

Ce cadouri-surpriza a pregatit Heinner pentru casa ta!

... obtine doar cu storcatorul cu melc Heinner Vitaplus, cu recipient de 0,8 litri, functii diverse si putere de 400 W.Mop cu aburi Heinner BrightCuratenia perfecta are nevoie de mopul cu aburi Heinner Bright, cu accesorii pentru spatii inguste si lavete lavabile!Ventilator cu pulverizare HeinnerDotat cu umidificator si ventilator uscat, 3 trepte de viteze si telecomanda, acest produs este ideal pentru zilele caniculare, cand ai nevoie de o oaza de racoare acasa!Advertorial... citeste mai departe »

Dispozitive de curatare cu aburi

Dispozitive de curatare cu aburi

... sunt prevazute cu cabluri de alimentare lungi, de pana la 8 metri, pentru a putea permite deplasarea in toate zonele casei.Mopurile cu aburi au o greutate de aproximativ 2-3 kg, iar aparatele cu aburi pot cantari de la cateva sute de grame (cele mici, de mana) pana la chiar 15 kg.Cele mai multe firme distribuitoare de mopuri si aparate cu aburi ofera pentru acestea o garantie de 12 luni. Pretul unui mop cu aburi poate porni de la 70 de lei si ajunge pana la cateva sute de lei, iar pretul unui aparat... citeste mai departe »

Ustensile practice pentru curatenia de sarbatori

Ustensile practice pentru curatenia de sarbatori

... din microfibre. Mopul are un maner ajustabil si un material absorbant pentru inlaturarea mizeriei, firelor de par si prafului. Un astfel de produs costa 25 lei.Mopul cu aburi este destinat curatarii si purificarii suprafetelor cu puterea aburului fierbinte. Manerul telescopic si rezervorul de apa cu o capacitate de a produce aburi un sfert de ora face din acest aparat unul dintre cele mai performante si utile in gospodarie. Un mop cu aburi poate costa in jur de 400 lei.Saci si pungi de plasticCand faci... citeste mai departe »