inapoi la lista

Pompa fantana arteziana

Se incarca... (Se incarca... )

Debit maxim 750 l / h

Inaltime de refulare 1,6 m

2 duze de fantana

Debit reglabil

Cu aceasta pompa de gradina va puteti crea o minunata fantana arteziana in curte sau gradina. In combinatie cu un sistem de iluminare se poate obtine un fascinant spectacol de apa si lumini.

Prin indepartarea capacelor filtrelor, pompa poate functiona ca pompa de iaz.

Pachetul include
Pompa cu carcasa de protectie

Cablu de alimentare

Tub telescopic cu racord furtun pentru un jet suplimentar de apa

Regulator debit

2 duze fantana (jeturi de apa si clopot)

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Pompa fantana arteziana

6 tipuri de fantani inedite pentru gradina ta

6 tipuri de fantani inedite pentru gradina ta

... . Acestea sunt formate din vase de ceramica de marimi diferite, in culori cat mai inedite, simple sau cu modele, in stil rustic sau modern.2. Fantana-vasUn alt tip de fantana inedit, pe care il poti crea chiar tu poate fi realizat dintr-un vas de ceramica imens, asezat usor inclinat pe un bloc de pietris, imprastiat asimetric. Acesta va avea un efect uimitor si va schimba rapid intreaga fata a gradinii tale.3. Fantana arteziana din stropitoriStropitorile pot fi o solutie ingenioasa pentru a crea o fantana arteziana... citeste mai departe »

4 tipuri de fantani pe care sa le construiesti singur

4 tipuri de fantani pe care sa le construiesti singur

... Poti construi o fantana din cateva sticle de vin goale. Ai nevoie de o pompa de fantana, un vas pentru apa si elementele pentru fixarea sticlelor. Pentru a decora inedit fantana, poti folosi si alte elemente, precum plante sau pietre colorate.2. Fantana din teracotaConstructia unei fantani din teracota poate fi o activitate interesanta. Pentru aceast tip de fantana ai nevoie de vase de teracota, banda rezistenta la apa, mai multe pietre mici si o pompa de fanatana. Realizarea acestei fantani nu costa foarte... citeste mai departe »

Fantani arteziene muzicale in Romania

Fantani arteziene muzicale in Romania

... arteziana muzicala din Pitesti a fost inaugurata pe data de 9 mai 2008, odata cu Ziua Europei, in Piata Primariei. Este unica in Europa de Est. Dispune de 1000 de guri de apa, fixe si mobile, si o orga de lumina.Presiunea apei se misca in functie de tonalitatile muzicii. Are o lungime de peste 30 de metri si o latime de 15 metri. Este o copie in miniatura a celebrei fantani muzicale din fata hotelului Bellagio din Las Vegas.Muzica pe care tasneste apa din fantana este interpretata de orchestra... citeste mai departe »