inapoi la lista

Radio solar cu functia dinam

Se incarca... (Se incarca... )

Compact si usor

Lanterna de buzunar integrata

Dispozitiv de incarcare pentru aparate USB

Un radio cu totul special: radio solar Bresser cu lanterna de buzunar integrata si dinam cu manivela. Pentru receptia statiilor dvs. favorite oricand si oriunde. Conexiunea suplimentara permite incarcarea aparatelor mobile.

Caracteristici
Panou solar si dinam de mana

Lanterna cu 3 leduri integrata in carcasa

FM/AM

Incarcator pentru incarcarea telefoanelor mobile sau mini-aparatelor USB

Mufa casti

Ceas

Functia alarma

Cu acumulator complet incarcat: radio 7 - 9 h; lanterna 4 - 6 h

27 min. radio si 36 min. lanterna dupa 1 min. de invartit manivela

Dupa incarcare solara 1 ora: max. 30 min. radio si 32 min. lanterna

Ecran digital

Antena telescopica 370 mm

Pachetul include
Radio

2 cabluri de conexiune

Manual de utilizare

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Radio solar cu functia dinam

Soarele, examinat 3D

Soarele, examinat 3D

... Pe langa telescoapele optice de rigoare, sondele mai sunt echipate si cu instrumente care masoara ce se intampla cu "rafalele" de vant solar in calatoria lor prin spatiu. Cunoscute si ca "ejectii de masa coronala", eruptiile solare - sau furtuni spontane - elibereaza fara avertisment cantitati gigantice de plasma, reprezentand uneori miliarde de tone de atmosfera solara dispersate la viteze de milioane de kilometri pe ora, printre altele sub forma de raze X, unde radio si lumina vizibila, totul insotit de un urias camp... citeste mai departe »

Samsung lanseaza un terminal cu baterie solara

Samsung lanseaza un terminal cu baterie solara

... . Pentru aceasta performanta telefonul trebuie inchis si lasat sub o energie solara de 80.000 Lux. Mai mult, panoul de incarcare solara le permite utilizatorilor sai sa economiseasca bani si consum de energie de la sursele de incarcare traditionale.Samsung Crest Solar E1107 este un candybar care masoara 105,2 x 44,1 x 16,4 mm si un ecran destul de modest, de doar 1,52 inch cu suport pentru 65.000 de culori si rezolutie de 128 x 128 px. Modelul are radio FM incorporat, iar acumulatorul are o capacitate de 800 mAh.Functii diverse... citeste mai departe »

Soarele "striga" inaintea unei furtuni solare

Soarele "striga" inaintea unei furtuni solare

... Miliardele de particule de gaz incarcate electric care se revarsa in sistemul nostru solar sub forma asa-numitelor " furtuni solare" lanseaza un avertisment sonor inainte de a se desprinde de Soare. Pe baza concluziilor de la observatorul din Honolulu (Hawaii) si de la sateliti ai NASA, astronomii americani apreciaza ca orice furtuna solara isi anunta prezenta printr-un "strigat", respectiv o seama de unde radio specifice care pot fi percepute si pe Terra.In urma mai multor masuratori... citeste mai departe »