inapoi la lista
SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

Se incarca... (Se incarca... )
Producator:
SANO
Categorie:
Produse de curatenie
Click aici sa vezi pretul!

Odorizant pentru bazinul WC

mai mult
Vei fi alertat la adresa {email} cand pretul acestui produs va scadea

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

Agrement acvatic de 3 stele, la Saturn

Agrement acvatic de 3 stele, la Saturn

... Pentru turitii din sudul litoralului, cele dou Aqua Parkuri, de 3 stele, din Saturn reprezint o int mereu atractiv. Cand plajele sunt invadate de alge i scoici, iar apa mrii este prea rece pentru o baie, aici este refugiul ospitalier pentru o partid de înot fr restricii. Intrarea cost 11 lei pentru aduli i 8 lei pentru copii i, spun cei care au devenit clieni fideli, chiar merit. La Aqua Park Balada, cei mici au jocuri i propriul lor bazin, în vreme ce prinii se desfat... citeste mai departe »

Cum sa montezi singur WC-ul

Cum sa montezi singur WC-ul

... Montarea vasului de WC poate fi o sarcina foarte grea daca te incumeti sa faci acest lucru de unul singur. Daca nu vrei sa apelezi la ajutorul unui specialist, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli pentru a monta singur WC-ul.Vasul de toaleta se instaleaza de obicei in doi pasi: instalarea vasului si instalarea bazinului cu apa, primul pas fiind mai dificil. Acorda atentie transportului vasului de portelan: daca se crapa nu mai poate fi folosit. Montarea vasului pentru WCIntr-o prima faza... citeste mai departe »

LG Lollipop, terminale pentru tineri

LG Lollipop, terminale pentru tineri

... in Coreea in trei versiuni de culori, roz (Cutie Pink), albastru (Aqua Blue) si argintiu (Boyish Titanium).Carcasa exterioara este ornata cu 220 de LED -uri care se lumineaza in diferite forme (inima, masina, patrate, etc) atunci cand utilizatorul este apelat.Pretul modelelor va fi stabilit de operatorii prin care se vor lanseaza, SK Telecom , KTF si LG Telecom, iar in prezent nu se stie daca seria LG Lollipop va fi disponibila si pe alte piete.... citeste mai departe »