inapoi la lista
SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

Se incarca... (Se incarca... )
Producator:
SANO
Categorie:
Produse de curatenie
Click aici sa vezi pretul!

Odorizant pentru bazinul WC

mai mult
Vei fi alertat la adresa {email} cand pretul acestui produs va scadea

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul SANO AQUA BLUE ODORIZANT SOLID BAZIN WC 100 GRAME

Top 7 parcuri acvatice din lume. Uite ce senzatii tari iti ofera!

Top 7 parcuri acvatice din lume. Uite ce senzatii tari iti ofera!

... 1. Aqua World - UngariaSursa foto: flickr.comLa doar cateva ore petrecute la volan pe traseul dintre Romania si capitala Ungariei se afla cel mai mare Aqua Park acoperit din Europa. Aqua World, investitia lantului hotelier Ramada, are 17 bazine, dintre care 15 sunt deschise tot timpul anului. Poti lua lectii de surf, de scufundari, te poti avanta in tobogane cu apa de diferite forme si dimensiuni sau poti participa la petrecerile nocturne din piscina.Sursa foto principala: area47.at... citeste mai departe »

Agrement acvatic de 3 stele, la Saturn

Agrement acvatic de 3 stele, la Saturn

... Pentru turitii din sudul litoralului, cele dou Aqua Parkuri, de 3 stele, din Saturn reprezint o int mereu atractiv. Cand plajele sunt invadate de alge i scoici, iar apa mrii este prea rece pentru o baie, aici este refugiul ospitalier pentru o partid de înot fr restricii. Intrarea cost 11 lei pentru aduli i 8 lei pentru copii i, spun cei care au devenit clieni fideli, chiar merit. La Aqua Park Balada, cei mici au jocuri i propriul lor bazin, în vreme ce prinii se desfat... citeste mai departe »

Cum sa montezi singur WC-ul

Cum sa montezi singur WC-ul

... Montarea vasului de WC poate fi o sarcina foarte grea daca te incumeti sa faci acest lucru de unul singur. Daca nu vrei sa apelezi la ajutorul unui specialist, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli pentru a monta singur WC-ul.Vasul de toaleta se instaleaza de obicei in doi pasi: instalarea vasului si instalarea bazinului cu apa, primul pas fiind mai dificil. Acorda atentie transportului vasului de portelan: daca se crapa nu mai poate fi folosit. Montarea vasului pentru WCIntr-o prima faza... citeste mai departe »