inapoi la lista

Storcator De Fructe Prin Presare Lenta Rohnson

Se incarca... (Se incarca... )

Ce reprezinta storcatorul cu stoarcere lenta?In loc sa folositi metoda standard de stoarcere cu cutite ascutite, storcatorul lent utilizeaza tehnologia cu viteza redusa, o metoda nou patentata care apasa usor fructul pentru a extrage sucul si pastreaza aroma si nutrientii fructului.
Acest storcator extrage sucul pastrand enzimele, mineralele, vitaminele si aroma.
Cum este posibil sa obtineti rezultate diferite de la aceeasi rosie?Raspunsul este, datorita extractiei la viteza redusa. Din aceasta extractie la viteza redusa rezulta mai mult suc si pulpa mai putina si extrem de uscata.
Storcatorul cu stoarcere lenta este:

Convenabil: poate extrage o cantitate mare de suc fara a fi oprit
Flexibil: poate oferi diferite tipuri de suc
Economic: extrage o cantitate mare de suc dintr-o cantitate mica de fructe
Economiseste timp: inlocuieste o masa cu un pahar mare de suc nutritiv.

Putere 150W, 80 rotatii /minut,
Vas ceramic,
Sistem dual de stoarcere, sucul este extras la prima stoarcere si la eliminarea resturilor este stors inca o data,
Silentiozitate maxima datorita eficientei stoarcerii si motorului AC/inductie,
Poate fi folosit de asemenea pentru seminte de grau, extragerea clorofilei, stoarcerea nucilor sau a semintelor de soia, etc.
Garamtie 24 Luni

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Storcator De Fructe Prin Presare Lenta Rohnson

4 modalitati de a stoarce sucul de lamaie

4 modalitati de a stoarce sucul de lamaie

... :1 Storcator electric pentru citriceUn storcator electric pentru citrice permite stoarcerea in sensul acelor de ceasornic, dar si invers, pentru rezultate optime. Aparatul dispune de conuri de presare care se pot porni si opri automat, bol detasabil, temporizator etc. Un astfel de produs costa in jur de 50 lei.2 Storcator de lamaie din otelUnul dintre uneltele moderne de bucatarie este storcatorul de lamaie din otel. Acesta este un produs inovator care se infige in fruct fara ca acesta sa fie taiat... citeste mai departe »

(P) Sanatate intr-un pahar cu suc proaspat de fructe

(P) Sanatate intr-un pahar cu suc proaspat de fructe

... un storcator performant, care sa "stoarca" pentru tine toate vitaminele si mineralele din fructele si legumele preferate.Atunci cand alegi un storcator de fructe, este foarte important sa ai in minte anumite caracteristici pe care vrei sa le regasesti la acest aparat. Astfel, trebuie sa ai in vedere usurinta de curatare si spalare, nivelul de zgomot, viteza de extragere a sucului, functionalitatea extinsa, calitatea sucului obtinut, fiabilitatea si garantia.In magazinul storcatoare-fructe.ro vei... citeste mai departe »

Avantaje pentru storcatoarele de fructe

Avantaje pentru storcatoarele de fructe

... Electric sau mecanic, simplu sau complex, un storcator de fructe este un accesoriu necesar in orice bucatarie. De la simpla zeama de lamaie pana la cocktailurile de fructe , storcatorul de fructe te ajuta sa obtii cat mai mult din valoarea nutritiva a fructelor. Cele mai performante dintre acestea sunt capabile sa stoarca un fruct de intreaga lui zeama, pentru a ramane doar coaja uscata. Care sunt insa avantajele concrete ale unui astfel de aparat?1 Suc din fructe si legume variate... citeste mai departe »