inapoi la lista

Termometru de precizie Greisinger GTH 175/PT-K

Se incarca... (Se incarca... )

Domeniul de masurare -199,9 pana la +199,9°C

Cablu si maner rezistente la temperaturi de max. 200°C

Senzor pentru intepare V4A

Termometru de precizie extrem de robust, usor de manevrat, cu senzor pentru intepare din otel inoxidabil (Ø 3mm), cablu PTFE si maner PTFE. Senzorul temperatura este compatibil cu siguranta alimentelor si poate fi utilizat fara nicio problema, inclusiv manerul si cablul senzorului, pana la temperaturi de maxim 200°C (cuptoare etc.). Aparatul ofera o precizie de ±0,2 °C (-20...+70°C), fiind recomandat ca si aparat de referinta pentru calibrarea sistemelor de masurare scumpe.

Caracteristici
Senzor Pt 1000, izolat in tubul V4A

Pachetul include
senzor

baterie (bloc 9 V)

manual de utilizare

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Termometru de precizie Greisinger GTH 175/PT-K

Cum se masoara temperatura copilului

Cum se masoara temperatura copilului

... prin care iti poti usura aceasta sarcina.Gaseste termometrul potrivitPe piata se gasesc acum foarte multe tipuri de termometre, special create pentru copii. Acestea sunt de obicei digitale si au un aspect cat mai placut, care sa fie atragator pentru copii. termometru digitalSpre deosebire de cel clasic, care este destul de riscant din cauza mercurului continut, termometrul digital este foarte precis si iti indica temperatura exacta in aproximativ 1 minut. Singurul mic dezavantaj este ca acesta scoate un sunet... citeste mai departe »

Mustang, cu un Shelby mai mult

Mustang, cu un Shelby mai mult

... Ford a anuntat inceperea productiei celui de-al treilea model Mustang modificat de Shelby, Mustang Shelby GT, care se adauga lui Shelby GT500 si Shelby GT-H. Noul Mustang Shelby GT va beneficia de serviciile unui propulsoare de 4,6 litri, capabil de a produce 325 CP. Shelby GT vine in completarea lui Shelby GT500, un monstru animat de un motor de 5,4 litri ce ofera 500 CP, cele doua modele actuale fiind, de fapt, o reeditare a originalelor GT350 si GT500 din anii 60. Sub capota lui Shelby... citeste mai departe »

(P) Gratare de gradina: cum aleg un gratar de gradina performant?

(P) Gratare de gradina: cum aleg un gratar de gradina performant?

... cu flacara pentru si nu se va aprinde. Capacul cu termometru incorporat va ajuta la mentinerea si distribuirea uniforma la caldurii. Astfel, veti putea prepara absolut orice la gratar de la carne cu grasime pana la desert, pizza si placinte. Ramane un gratar cu carbune preferatul majoritatii?Un gratar cu carbune este varianta clasica de grill, varianta aleasa adesea de impatimiti ai izului inconfundabil de afumat. Si in acest caz, un gratar cu carbune modern ofera posibilitatea de a gati direct... citeste mai departe »