inapoi la lista

Tester cu led pentru lumini remorca autovehicule

Se incarca... (Se incarca... )

Detectie simpla a erorilor

Tester pentru remorci si rulote

Inclusiv adaptor stecar

Aparatul testeaza toate luminile importante in trafic la nivelul prizelor si fiselor remorcilor. Afisarea prin led indica culoarea cablului defect. Aparatul verifica toate prizele si fisele 7 pini, iar prin intermediul celor doua adaptoare incluse in colet toate prizele si fisele 13 pini pentru functia 7 pini. Cele doua adaptoare pot fi folosite intre autovehiculul tragator 13 pini si remorca 7 pini si invers. Alimentare prin baterie 9 V (se comanda separat).

Pachetul include
Tester

2 adaptoare cu 7 si 13 pini

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Tester cu led pentru lumini remorca autovehicule

Becuri LED vs. becuri traditionale

Becuri LED vs. becuri traditionale

... Stiai ca, la inceputul anilor ’90, becurile erau folosite numai pentru lumini ornamentale ca instalatiile de brad? Si asta pentru ca becurile LED ofera o directionala, motiv pentru care, de regula, aceste se folosesc in grupuri. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, becurile LED au devenit o alternativa moderna la becurile ce ofera o lumina de calitate buna, la un consum redus. 1 Consumul de energieBecul LED este o dioda ce emite lumina atunci cand este strabatuta de curent. Astfel... citeste mai departe »

Ford F-450, cel mai performant pick-up

Ford F-450, cel mai performant pick-up

... Columbia. In drum spre Alaska masinile Ford F-450 au traversat sapte provincii din Canada. In continuare pentru a evidential capacitatea de a tracta greutati mari Ford a parcurs 150.000 de mile cu o remorca care cantareste peste 8 tone. Capacitatea maxima de remorcare a modelului F-450 este de 11 tone. Seria F de la Ford este cel mai de succes pick-up american, acesta fiind cel mai apreciat truck in America in ultimii 30 de ani si cel mai vandut autovehicul american (indiferent de clasa) in ultimii... citeste mai departe »

A murit dupa ce s-a lovit cu capul de o remorca

A murit dupa ce s-a lovit cu capul de o remorca

... Un argesean care sapa langa un mal de pamant a avut parte de o moarte subita . Pamantul s-a revarsat asupra sa, aruncandu-l cu capul intr-o remorca . Lovitura i-a fost acestuia fatala. Tragedia a avut loc in comuna argeseana Musetesti. Victima, impreuna cu alti patru muncitori, fusesera platiti de un satean sa incarce o remorca de pamant . ... citeste mai departe »