Rezultatele cautarii pentru "Tigaie"

 • TIGAIE

  TIGAIE

  Material: aluminiu turnat Dimensiuni: 24 x 6,5 cm mâner bachelita Grosime: 2,0/2,3 mm Poate fi folosita si de plita cu inductie non stick de acoperire Se poate spala si in maşina de spălat vase

 • TIGAIE PESTE

  TIGAIE PESTE

  Tigaie pentru peste din teflon si strat de marmura Maner cu protectie silicon Dimensiune:34x28x3.8 cm Se poate utiliza pe aparatele de gatit cu inductie

 • TIGAIE PENTRU PESTE

  TIGAIE PENTRU PESTE

  Special pentru preparat pește delicios și sănătos. Caracteristici aluminiu cu strat ceramic. produsul Sola este potrivit pentru toate sursele de căldură: gaz, electric, cu halogen și de inducție.

 • Tigaie BG 1289

  Tigaie BG 1289

  Tigaie Bergner 1289 din ceramica 3D    Persoanelor carora le place sa gateasca la punem la dispozitie tigaia din ceramica 3D Bergner1289?. Tigaia din ceramica 3D Bergner 1289? de ultima generatie este

 • TIGAIE GRILL

  TIGAIE GRILL

  Grillpan / Material: aluminiu turnat, interior strat de marmura / Culoare: exterior : neagra; Dimensiune:28 x 28 x 3,8 cm .Poate fi folosita pe plita cu inductie. Se poate spala in masina de vase.

 • TIGAIE KAPPA

  TIGAIE KAPPA

  Tigaie fara capac, cu strat de acoperire non stick, maner moale.Dimensiuni: 28x4,3 cm

 • TIGAIE CU EFECT 3 D -

  TIGAIE CU EFECT 3 D -

  Din aluminiu, Interiorul este acoperit cu strat non-stick cu un efect 3D. Învelișul exterior este rezistent la temperaturi ridicate. Maner confortabil acoperit cu un strat de silicon, nu se incalzeste. Capac yena. Disponibile in 4 culori. Dimensiuni: 28x5,2 cm; 2,4 litri. Se poate folosi pe inductie.

 • TIGAIE ULTRA

  TIGAIE ULTRA

  tigaie aluminiu presat, cu strat de acoperire interior, neaderent cu cristale de Diamant. Exterior cu strat de acoperire silicon. Fara capac. Dimensiuni: 28x5,00 cm. Pot fi folosite pe inductie completa. Grosime 2,5 mm.

 • TIGAIE 24 CM PLATA

  TIGAIE 24 CM PLATA

  Tigaie medie, robustă, perfectă pentru gătit.Vrei o tigaie de calitate bună, pentru un gătit sănătos? Acestea tigaie mică este suficient de spațioasă pentru două fripturi de prăjit. Sau pentru o omletă gustoasă.. Ideală pentru o cină pentru două persoane. Caracteristici diametrul de 24 cm aluminiu, cu strat ceramic produsul Sola este potrivit pentru toate sursele de căldură: gaz, electric, cu halogen și de inducție.