Rezultatele cautarii pentru "Tigaie"

 • TIGAIE

  TIGAIE

  Material: aluminiu turnat Dimensiuni: 24 x 6,5 cm mâner bachelita Grosime: 2,0/2,3 mm Poate fi folosita si de plita cu inductie non stick de acoperire Se poate spala si in maşina de spălat vase

 • TIGAIE PESTE

  TIGAIE PESTE

  Tigaie pentru peste din teflon si strat de marmura Maner cu protectie silicon Dimensiune:34x28x3.8 cm Se poate utiliza pe aparatele de gatit cu inductie

 • TIGAIE PENTRU PESTE

  TIGAIE PENTRU PESTE

  Special pentru preparat pește delicios și sănătos. Caracteristici aluminiu cu strat ceramic. produsul Sola este potrivit pentru toate sursele de căldură: gaz, electric, cu halogen și de inducție.

 • TIGAIE GRILL

  TIGAIE GRILL

  Grillpan / Material: aluminiu turnat, interior strat de marmura / Culoare: exterior : neagra; Dimensiune:28 x 28 x 3,8 cm .Poate fi folosita pe plita cu inductie. Se poate spala in masina de vase.

 • TIGAIE KAPPA

  TIGAIE KAPPA

  Tigaie fara capac, cu strat de acoperire non stick, maner moale.Dimensiuni: 28x4,3 cm

 • TIGAIE CU EFECT 3 D -

  TIGAIE CU EFECT 3 D -

  Din aluminiu, Interiorul este acoperit cu strat non-stick cu un efect 3D. Învelișul exterior este rezistent la temperaturi ridicate. Maner confortabil acoperit cu un strat de silicon, nu se incalzeste. Capac yena. Disponibile in 4 culori. Dimensiuni: 28x5,2 cm; 2,4 litri. Se poate folosi pe inductie.

 • TIGAIE ULTRA

  TIGAIE ULTRA

  tigaie aluminiu presat, cu strat de acoperire interior, neaderent cu cristale de Diamant. Exterior cu strat de acoperire silicon. Fara capac. Dimensiuni: 28x5,00 cm. Pot fi folosite pe inductie completa. Grosime 2,5 mm.

 • TIGAIE 24 CM PLATA

  TIGAIE 24 CM PLATA

  Tigaie medie, robustă, perfectă pentru gătit.Vrei o tigaie de calitate bună, pentru un gătit sănătos? Acestea tigaie mică este suficient de spațioasă pentru două fripturi de prăjit. Sau pentru o omletă gustoasă.. Ideală pentru o cină pentru două persoane. Caracteristici diametrul de 24 cm aluminiu, cu strat ceramic produsul Sola este potrivit pentru toate sursele de căldură: gaz, electric, cu halogen și de inducție.

 • TIGAIE WAFEL 24 CM

  TIGAIE WAFEL 24 CM

  Această tigaie de mărime medie este foarte populară datorită aspectului său retro. Este, de asemenea, o tigaie foarte practică. Caracteristici oțel inoxidabil, cu fund din oțel vafe, indestructibil produsul Sola este potrivit pentru toate sursele de căldură: gaz, electric, cu halogen și de inducție