inapoi la lista

Trusa ALP mica

Se incarca... (Se incarca... )
Trusa mica 1. Taietor care formeaza unghi de 90 2. Taiator in unghi de 45 (stanga) 3. Taietor in unghi de 45 (dreapta) 4. Taietor in unghi de 90
mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Articole si sfaturi pentru produsul Trusa ALP mica

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

... , a povestit tinara batuta pina la lesin de prietenul ei. La Cluj nu miroase a bineIeri, sase elevi ai Liceului de Arte Plastice din Cluj au ajuns la spital, cu stari de lesin, dupa ce un coleg de-al lor a aruncat o fiola cu un gaz urit mirositor in sala de sport. Pina acum, nu s-a reusit identificarea gazului, medicii inlaturind ipoteza monoxidului de carbon. Cert e ca gazele au avut o concentratie puternica si si-au facut rapid efectul in mica sala de sport a liceului clujean. Ora de educatie fizica... citeste mai departe »

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Petrescu: Ce medicamente trebuie sa ai la tine cand pleci in vacanta

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Petrescu: Ce medicamente trebuie sa ai la tine cand pleci in vacanta

... In acest articol mi-am propus sa va scriu ce ar trebui sa contina o “trusa medicala” de vacanta, destinata copiilor. Am evitat sa dau nume de medicamente sau substante (mai ales in ceea ce priveste medicatia de urgenta), ci numai clasa din care face parte respectivul medicament, pentru ca trusa trebuie sa fie “personalizata” si alcatuita cu ajutorul pediatrului.Am utilizat numai cateva exemple de medicamente pe care nu trebuie sa le administrati copiilor. La copii... citeste mai departe »

Rechizitele scolarului - incepe sezonul de cumparaturi

Rechizitele scolarului - incepe sezonul de cumparaturi

... a 6-a, copilul tau va studia si geometria, ceea ce inseamna ca are nevoie de o mica trusa speciala. Aceasta contine un compas, echer si alte instrumente dde masurare geometrice. Cel mai bine este sa optezi pentru instrumentele din metal care sunt mai rezistente si mai precise.Instrumente de scrisStiloul se numara printre cele mai importante instrumente de scris, mai ales in cazul in care ocopilul este in clasa I. Acum este momentul in care i se formeaza mana pentru scris, iar stiloul este cel mai potrivit... citeste mai departe »