inapoi la lista

Trusa ALP mica

Se incarca... (Se incarca... )
Trusa mica 1. Taietor care formeaza unghi de 90 2. Taiator in unghi de 45 (stanga) 3. Taietor in unghi de 45 (dreapta) 4. Taietor in unghi de 90
mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Articole si sfaturi pentru produsul Trusa ALP mica

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

... , a povestit tinara batuta pina la lesin de prietenul ei. La Cluj nu miroase a bineIeri, sase elevi ai Liceului de Arte Plastice din Cluj au ajuns la spital, cu stari de lesin, dupa ce un coleg de-al lor a aruncat o fiola cu un gaz urit mirositor in sala de sport. Pina acum, nu s-a reusit identificarea gazului, medicii inlaturind ipoteza monoxidului de carbon. Cert e ca gazele au avut o concentratie puternica si si-au facut rapid efectul in mica sala de sport a liceului clujean. Ora de educatie fizica... citeste mai departe »

Trusa de urgenta. 7 scule pe care trebuie sa le ai mereu prin preajma

Trusa de urgenta. 7 scule pe care trebuie sa le ai mereu prin preajma

... unei pene de curent. In ea trebuie sa ai neaparat:Un creion de tensiune. Este o mica surubelnita cu un led in capat si iti va fi de folos ca sa verifici prezenta curentului electric pe un circuit alternativ.Ciocan si cuie. Un ciocan si cateva cuie se vor dovedi extrem de utile in cazul in care se desprinde un raft sau trebuie sa fixezi in perete un tablou. Pentru atata lucru nu e cazul sa apelezi la un mester, de aceea e bine sa ai in casa ustensilele necesare.Chei. Ei bine, tot in celebra trusa trebuie... citeste mai departe »

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Petrescu: Ce medicamente trebuie sa ai la tine cand pleci in vacanta

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Petrescu: Ce medicamente trebuie sa ai la tine cand pleci in vacanta

... In acest articol mi-am propus sa va scriu ce ar trebui sa contina o “trusa medicala” de vacanta, destinata copiilor. Am evitat sa dau nume de medicamente sau substante (mai ales in ceea ce priveste medicatia de urgenta), ci numai clasa din care face parte respectivul medicament, pentru ca trusa trebuie sa fie “personalizata” si alcatuita cu ajutorul pediatrului.Am utilizat numai cateva exemple de medicamente pe care nu trebuie sa le administrati copiilor. La copii... citeste mai departe »