inapoi la lista

Trusa ALP mica

Se incarca... (Se incarca... )
Trusa mica 1. Taietor care formeaza unghi de 90 2. Taiator in unghi de 45 (stanga) 3. Taietor in unghi de 45 (dreapta) 4. Taietor in unghi de 90
mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Articole si sfaturi pentru produsul Trusa ALP mica

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

Craiova si Clujul descopera violenta din scoli

... , a povestit tinara batuta pina la lesin de prietenul ei. La Cluj nu miroase a bineIeri, sase elevi ai Liceului de Arte Plastice din Cluj au ajuns la spital, cu stari de lesin, dupa ce un coleg de-al lor a aruncat o fiola cu un gaz urit mirositor in sala de sport. Pina acum, nu s-a reusit identificarea gazului, medicii inlaturind ipoteza monoxidului de carbon. Cert e ca gazele au avut o concentratie puternica si si-au facut rapid efectul in mica sala de sport a liceului clujean. Ora de educatie fizica... citeste mai departe »

Trusa de urgenta. 7 scule pe care trebuie sa le ai mereu prin preajma

Trusa de urgenta. 7 scule pe care trebuie sa le ai mereu prin preajma

... unei pene de curent. In ea trebuie sa ai neaparat:Un creion de tensiune. Este o mica surubelnita cu un led in capat si iti va fi de folos ca sa verifici prezenta curentului electric pe un circuit alternativ.Ciocan si cuie. Un ciocan si cateva cuie se vor dovedi extrem de utile in cazul in care se desprinde un raft sau trebuie sa fixezi in perete un tablou. Pentru atata lucru nu e cazul sa apelezi la un mester, de aceea e bine sa ai in casa ustensilele necesare.Chei. Ei bine, tot in celebra trusa trebuie... citeste mai departe »

Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru caini si pisici

Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru caini si pisici

... Putini sunt cei care nu au in casa o trusa de prim ajutor. Ei bine, este la fel de important sa ai in casa o trusa de prim ajutor si pentru animalul de companie. La urma urmei nu stii niciodata cand se poate rani sau cand raceste. Fii pregatit pentru orice!Trebuie sa fii in permanenta pregatit pentru orice pericol! Animalul se poate rani, poate fi atacat de alte animale sau se poate imbolnavi. In aceste cazuri va avea nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. De aceea este important sa tii... citeste mai departe »