inapoi la lista
Uscator de rufe pliabil

Uscator de rufe pliabil

Se incarca... (Se incarca... )
Categorie:
Baie
Click aici sa vezi pretul!

Intr-o casa perfecta, fiecare obiect are locul lui, chiar daca nu se vede. Ca si acest uscator de rufe practic, ce se fixeaza pe 2 pereti opusi (suruburile incluse): sarmele se deruleaza dintr-o parte in alta, si cand rufele sunt uscate, strangeti cablurile, care vor disparea in carcasa lor. Din material rezistent, lungimea sforilor: 4 m. Dimensiuni carcasa: (L x H x P) aprox. 29,5 x 6 x 6 cm.

mai mult
Vei fi alertat la adresa {email} cand pretul acestui produs va scadea

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Uscator de rufe pliabil

6 suporturi de uscat rufe pe care le poti improviza acasa

6 suporturi de uscat rufe pe care le poti improviza acasa

... 1. Uscator din scara suspendataFoloseste-ti imaginatia si creeaza un uscator original si decorativ pentru casa. Agata o scara de dimensiuni reduse de tavan, cu doua lanturi. Cumpara-ti un set de carlige de agatat si pune-le strategic pe fiecare treapta.Sursa foto: zunderzunder.blogspot.com... citeste mai departe »

Cum alegi un uscator de rufe

Cum alegi un uscator de rufe

... de spalat cu uscator si al uscatorului de rufe consta in faptul ca exista modele incorporabile. Acestea pot fi prinse in mobila si camuflate cu o usa pentru a le ascunde vederii. In acest caz, mobila se face pe comanda, dupa ce s-au executat masuratorile corespunzatoare.Spre deosebire de o masina de spalat si de o masina de spalat cu uscator, uscatorul simplu de rufe nu necesita contactul la o sursa de apa. Aparatul are o zona de evacuare a aerului si poate fi asezat oriunde, nu doar in zona tevilor... citeste mai departe »

Avantajele folosirii unui uscator de rufe

Avantajele folosirii unui uscator de rufe

... Hainele expuse la uscat in vazul tuturor sunt o problema cu care inca ne confruntam si care ar trebui sa ridice multe semne de intrebare atunci cand vine vorba de igiena . Daca in tarile dezvoltate uscatoarele de rufe sunt la fel de utilizate ca si un televizor sau un aragaz, la noi au trecut mai bine de 20 de ani de la introducerea lor pe piata. Ca si gospodina poti opta pentru acest aparat electrocasnic deoarece: 1 Economisesti timpUn program de functionare al unui uscator dureaza, in medie... citeste mai departe »