inapoi la lista

Uscator de rufe pliabil

Se incarca... (Se incarca... )

Intr-o casa perfecta, fiecare obiect are locul lui, chiar daca nu se vede. Ca si acest uscator de rufe practic, ce se fixeaza pe 2 pereti opusi (suruburile incluse): sarmele se deruleaza dintr-o parte in alta, si cand rufele sunt uscate, strangeti cablurile, care vor disparea in carcasa lor. Din material rezistent, lungimea sforilor: 4 m. Dimensiuni carcasa: (L x H x P) aprox. 29,5 x 6 x 6 cm.

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Uscator de rufe pliabil

6 suporturi de uscat rufe pe care le poti improviza acasa

6 suporturi de uscat rufe pe care le poti improviza acasa

... 1. Uscator din scara suspendataFoloseste-ti imaginatia si creeaza un uscator original si decorativ pentru casa. Agata o scara de dimensiuni reduse de tavan, cu doua lanturi. Cumpara-ti un set de carlige de agatat si pune-le strategic pe fiecare treapta.Sursa foto: zunderzunder.blogspot.com... citeste mai departe »

Cum alegi un uscator de rufe

Cum alegi un uscator de rufe

... de spalat cu uscator si al uscatorului de rufe consta in faptul ca exista modele incorporabile. Acestea pot fi prinse in mobila si camuflate cu o usa pentru a le ascunde vederii. In acest caz, mobila se face pe comanda, dupa ce s-au executat masuratorile corespunzatoare.Spre deosebire de o masina de spalat si de o masina de spalat cu uscator, uscatorul simplu de rufe nu necesita contactul la o sursa de apa. Aparatul are o zona de evacuare a aerului si poate fi asezat oriunde, nu doar in zona tevilor... citeste mai departe »

Cum sa maschezi eficient masa de calcat rufe

Cum sa maschezi eficient masa de calcat rufe

... Solutie simplaCea mai simpla solutie o reprezinta achizitionarea unui set masina de spalat si uscator de rufe cu masa de calcat incorporata. Anumite marci vin cu o masa de calcat de dimensiuni reduse mascata in corpul uscatorului. La urmatoarea schimbare a aparaturii functionale din baia de serviciu poti sa iei in calcul o astfel de achizitie.Sursa foto: keifner.com... citeste mai departe »