inapoi la lista

Veioza Birou Office

Se incarca... (Se incarca... )

Veioza Birou Office KL 2094 Corp de iluminat modern pentru interior, fabricat din plastic culoare gri si metal culoare crom satin, recomandat a se folosi în camera de zi, birou, dormitor, hol, dinning, bucatarie, sali pentru sedinte. Soclul folosit este E27, puterea totală maxima fiind de 40W pentru bec incandescent sau 20W pentru bec economic. - H 62 cm - L 18.5 cm - W 18.5 cm - 1 x 40W/ 1 x 20W (eco)

mai mult

Produsul nu mai este disponibil Iti recomandam urmatoarele produse similare

Produse similare

Comentariile utilizatorilor

comments powered by Disqus

Te pot interesa si:

Articole si sfaturi pentru produsul Veioza Birou Office

OpenOffice 2.1

OpenOffice 2.1

... OpenOffice s-ar traduce prin :gratuit, eficient si competitiv. Pentru cei care nu au bani sa cumpere MS Office sau alte variante proprietare ori sunt fani open-source, Oo este varianta ideala, oferindu-ti tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti desfasura nestingherit munca zilnica de birou. Fie ca e vorba de editare de texte, de calcul tabelar ori de prezentari interactive , OpenOffice iti satisface cu brio nevoile. Iata ca, s-a lansat si versiune 2.1, care aduce in plus fata de precedenta... citeste mai departe »

IBM lanseaza un blade server pentru birouri mici

IBM lanseaza un blade server pentru birouri mici

... IBM a lansat un sistem blade server care poate fi utilizat cu usurinta de firmele mici in mediul de birou . Noul sistem BladeCenter 8 vine cu un " Office Ready Kit" menit sa ajute la optimizarea platformei pentru a rula in mediul de birou, reducand zgomotul, dar si consumul de energie.IBM a spus ca Office Ready Kit-ul va permite clientilor sa reduca utilizarea de energie cu pana la 25%, zgomotul cu pana la jumatate si le va permite sa ruleze BladeCenter S desktop- side , ajutand... citeste mai departe »

Revenirea vechilor meniuri in Office 2007

Revenirea vechilor meniuri in Office 2007

... Progamatorii chinezi vor sa dea timpul inapoi cu un add-on pentru Office 2007 al celor de la Microsoft, prin care se readuc vechile meniuri in aceste aplicatii pentru birou. Exista chiar un cult al tot ceea ce este vechi, deoarece de-a lungul timpului majoritatea programelor importante au avut add-ons de genul acesta pentru a folosi o interfata cat mai prietenoasa, obisnuita, pe o platforma noua, mult mai performanta. Classic Menu pentru Office 2007 prezinta o interfata de Office... citeste mai departe »